Zlatna pravila prirodne dijete

  • од
Pravila prirodne dijete

Pravila prirodne dijete

Prirodna dijeta je najlakši i najbolji oblik dijete. To ne uključuje kupovinu skupih pilula ili šejkova za ishranu, već vam štedi novac. Postoje četiri osnovna pravila za prirodnu dijetu.

  1. Bez sode – Nema izgovora. Soda je loša za vas, tačka. Mnogo šećera i kalorija, a ništa korisno. Odmah prestanite da pijete sodu, bez ali. Umesto toga pijte vodu. Voda je ono za čim vaše telo žudi i ono što mu je potrebno. To će vas učiniti zdravijim i osećati se bolje, a mnogo je jeftinije.
  2. Ograničite svoju kafu – Ovi fensi Starbucks frapsi imaju veliku količinu kalorija u sebi. Čak vam ni obična kafa ne koristi. Pokušajte da ne pijete više od jedne šoljice dnevno i definitivno nemojte piti fraps ili slična otmena pića.
  3. Ograničite brzu hranu – siguran sam da svi to već znaju, ali brza hrana je loša za vas. U osnovi je otrov. Pokušajte da ne jedete brzu hranu više od jednom nedeljno. Ako jeste, naručite vodu sa njom umesto sode.
  4. Vežbajte – Prilično pravo napred. Ne morate da provedete sat vremena u teretani svaki dan (iako je to dobro za vas), samo nekoliko jednostavnih vežbi svaki dan. Imate psa? Ako jeste, onda ga prošetajte svake večeri od 20 minuta. Pse treba šetati i to će vam definitivno pomoći. Smršaćete, doći ćete u formu i osećati se bolje. I to je besplatno.
    Jednostavno, lako i besplatno. To je tako lako. Kafa je skupa i ima tone kalorija, soda je, u suštini, otrov za vaše telo. Brza hrana je kao gutanje komada masti, a vežbanje je, naravno, logična zdrava stvar. Pa šta čekate? Dijeta prirodno. Da biste saznali više o prirodnoj dijeti, posetite Prirodnu dijetu ili saznajte više saveta i trikova o ishrani.