Venofix Gel za vene – iskustva ,cena

  • од
venofix gel za vene

Venofix Gel za vene – iskustva ,sastojci, recenzije i cena

Kada je u pitanju uklanjanje proširenih vena, želite proizvod koji je efikasan i bezbedan.

Zato smo oduševljeni što vam predstavljamo Venofix, novu kremu koja nudi važnu pomoć u otklanjanju uzroka i posledica proširenih vena koje se vrlo često pojavljuju na nogama nakon određenog uzrasta. To je nesumnjivo estetski, ali i zdravstveni problem jer prisustvo proširenih vena može biti uzrok mnogo ozbiljnijeg problema.

Pogledajmo detaljno šta su recenzije Venofix gela, koje su njegove prednosti i sastav, maloprodajna cena, kontraindikacije, pravilna upotreba i gde možete kupiti kremu.

Šta je Venofix Gel za vene :

Venofix je krema napravljena od prirodnih sastojaka, a obećava da će ukloniti uzroke proširenih vena, kao i njihove posledice.

Ova mast nudi dve prednosti: estetiku i zaštitu zdravlja. Štaviše, postoje dokazi koji se odnose na kvalitet života jer konačno žena može da izbegne da nosi pantalone tokom leta kako bi prikrila proširene vene, a može da se nađe i sa veoma otečenim zglobovima.

Osloboditi se proširenih vena znači vratiti se nošenja cipela sa veoma visokim potpeticama i izbegavati iznenadne grčeve koji uglavnom pogađaju potkolenicu.

Proširene vene su veoma česta bolest danas. Žene češće imaju prošire vene od muškaraca, pri čemu oko 30% žena tokom života razvije proširene vene, u poređenju sa 15% muškaraca.

Simptomi proširenih vena mogu uključivati: bolne, teške i neprijatne noge,

peckanje ili pulsiranje u nogama, grčevi mišića u nogama (posebno noću) i suva, svrab i tanka koža iznad vene.

Uzroci proširenih vena:

Usporena cirkulacija zbog pušenja,

Nedostatak fizičke aktivnosti,

Pogrešna upotreba diuretika,

Dugotrajno stajanje.

Nošenje uske odeće

Gojaznost

Emocionalni poremećaji, potisnuti bes

Venofix gel: koje su prednosti

Proizvod je revolucionarni gel koji mogu da koriste osobe koje imaju proširene vene. Gel je jednostavan za upotrebu, sa jednostavnom aplikacijom i trenutnim rezultatima. Ovaj proizvod je napravljen od prirodnih sastojaka koji su sigurni i efikasni u borbi protiv proširenih vena. Pored toga, ova mast vam omogućava da izbegnete operaciju jer eliminiše pojavu proširenih vena bez invazivnih procedura ili bolnih injekcija.

Testirali su ga i odobrili stručnjaci iz oblasti estetike i nudi niz prednosti:

Eliminiše uzroke proširenih vena

Poboljšava cirkulaciju krvi u potkolenicama

Smanjuje oticanje u nogama

Povećava elastičnost i čvrstoću kože

Pomaže u sprečavanju stvaranja novih proširenih vena

Sastojci Venofix gela:

Glavni aktivni sastojak je gel koji se ne koristi samo za proširene vene već i doprinosi regeneraciji i zaceljivanju kože.

Ostali sastojci uključuju:

Ekstrakt aloe vere – antiinflamatorna, antibakterijska i umirujuća supstanca

Vitamin E – štiti od oksidativnog stresa

Ekstrakt zelenog čaja – ima antioksidativna svojstva

Ekstrakt maline – sadrži vitamin C, koji može pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi u nogama

Alantoin – smiruje iritiranu kožu

Jedna od najvažnijih stvari koju treba imati na umu kada koristite Venofix gel je da je to 100% prirodan proizvod. To znači da nema kontraindikacija za njegovu upotrebu, ali je ipak dobro voditi računa o njegovom skladištenju. Ne treba ga izlagati direktnoj sunčevoj svetlosti ili stavljati u veoma vlažno okruženje, inače bi rizik od kvarenja bio visok.

Korisnička iskustva

Mnogi ljudi su izjavili da su uspeli da se otarase problema sa venama uz pomoć Venofix Gela. Neki su čak rekli da im više nije potrebna operacija jer im se nakon nanošenja Venofix gela značajno poboljšala cirkulacija krvi i više nisu imali bolove u nogama. Evo nekoliko recenzija kupaca:

„Ova stvar zaista funkcioniše! Moja žena se uvek žalila da je bole noge. Prvi put kada je upotrebila Venofix, odmah je osetila olakšanje.“ -Andrej

„Imam paukove i proširene vene na nogama. Svaki dan kada bih se probudio, osećao sam bol u nogama i to je bilo jako iritantno jer me je umaralo tokom celog dana. Ali nakon nanošenja Venofix gela za nekoliko dana, osećao sam se kao da mogu da hodam bez ikakvog bola!“ -Ana

Venofix Gel: Kako koristiti

Samo za spoljnu upotrebu.

Nanesite preparat na kožu nogu u tankom i ravnom sloju, dva do četiri puta dnevno i nežno utrljajte odozdo prema gore.

Redovna primena proizvoda može dovesti do smanjenja pritužbi na oštećenu vensku cirkulaciju, kao i revitalizaciju kože i krvnih sudova nogu.

Ostale su ograničene zalihe!!!        50% popusta sada!! 

Više detalja na linku: Kupite sada na zvaničnom sajtu u Srbiji sa 50% popusta.