KALORIKO MK

Таблетите за слабеење КАЛОРИКО се сосема природна, заверена и докажана диетална подготовка за слабеење. Калоричните таблети ќе ви овозможат лесно да изгубите вишок килограми. Таблетите… Read More »KALORIKO MK

Kardio Komplex MK

Билни капки KARDIO KOMPLEX за здрави крвни садови, против висок холестерол и против хипертензија. Состојки: капки од билки KARDIO KOMPLEX: Извадоци од лисја и цвеќиња… Read More »Kardio Komplex MK