Kardio Komplex MK

Билни капки KARDIO KOMPLEX за здрави крвни садови, против висок холестерол и против хипертензија.

Состојки: капки од билки KARDIO KOMPLEX: Извадоци од лисја и цвеќиња од бел глог, овошје калинка, амброзија, корен од валеријана, лист артишок, корен од коприва, корен од глуварче, грчко семе. Посетете ја официјалната веб-страница на KARDIO KOMPLEX ќе имате здрави крвни садови, намалување на крвниот притисок и холестерол.