KALORIKO MK

  • од

Таблетите за слабеење КАЛОРИКО се сосема природна, заверена и докажана диетална подготовка за слабеење.

Калоричните таблети ќе ви овозможат лесно да изгубите вишок килограми.

Таблетите KALORIKO сеопфатно го решаваат проблемот со вишокот на маснотии во телото со пристап во два чекора.
Првиот чекор реагира со забрзување на метаболизмот, вториот со нормализирање на апетитот.

Производот за слабеење KALORIKO ќе помогне во нормализирање на метаболичките процеси во комбинација со контрола на апетитот.

СОСТОЈКИ апчиња за слабеење КАЛОРИКО:

CLA (ДЕПОЗИТИ НА МАСИ НА САГОР)
Л-карнитин (го намалува целулитот)
КАПСАИЦИН (РЕГУЛИРА УБУВАIONЕ И НАМАЛУВА оток)
ЗЕЛЕН ЧАЈ (АЦЕЛЕРАТЕН МЕТАБОЛИЗАМ)

Искористете ја шансата да купите Калорико со 50% попуст.

Искористете ја тековната СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА: За купени 2 пакувања „Калорико“ ќе добиете 1 пакет бесплатно!

За повеќе информации, одете на официјалната веб-страница